Devojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu FOTO

Šesnaestogodišnja devojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 14.01.2020.

17:35

Devojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu FOTO
EPA-EFE Sascha Steinbach

"Devojčica je upravo pronađena u Požarevcu, živa i zdrava. Trenutno je u policiji, daje izjavu", piše na nalogu na Fejsbuku sa kojeg je ranije podeljen apel za pomoć u potrazi.

Sa istog naloga upućena je i zahvalnost svima koji su pomogli i podelili apel.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu pronašli su šesnaestogodišnju devojčicu čiji je nestanak juče prijavljen policiji u Beogradu.

Devojčica je nepovređena pronađena u selu Batovac kod Požarevca, potvrdila je policija.

Prema nezvaničnim informacijama, telefon devojčice je bio lociran juče oko 17.30 u Požarevcu.

Mediji su ranije naveli i da se na Fejsbuku, ispod objavljene fotografije nestale devojčice, u komentarima javila osoba koja tvrdi da ju je videla u Požarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: