Mladić ubio trojicu jer su mu maltretirali brata? Indeks: Imao je u planu još njih, ali ih nije našao

U centru Splita u subotu je došlo do pucnjave iz automatskog oružja iz kojeg su ubijena tri muškarca. Hrvatski mediji danas prenose da je uhapšen Filip Zavadlav

Izvor: B92

Nedelja, 12.01.2020.

10:12

Mladić ubio trojicu jer su mu maltretirali brata? Indeks: Imao je u planu još njih, ali ih nije našao
Ilustracija: Depositphotos/ Belchonock

Dva su muškarca umrla na licu mesta, a treći je preminuo nešto kasnije u bolnici, od posledica ranjavanja, prenose hrvatski mediji.

Za trostruko ubistvo osumnjičen je dvadesetpetogodišnji Zavadlav koji je, kako se navodi, ubio trojicu muškaraca jer su mu maltretirali brata, a u svom krvavom pohodu koristio je kalašnjikov.

Prema nekim informacijama, motiv napada bi mogla biti osveta.

Više izvora je navelo da je, Zavadlav, odnosno njegova uža porodica, od ranije su imali problema s nekima od ubijenih. Navodno se radilo o dugovima i drogi što je porodicu ubice, konkretno jednog od njegove braće, dovelo u sukob s ubijenima.

U tome se možda može naći razlog ovog trostrukog ubistva. Navodno je Zavadlav imao u planu da ubije još neke osobe koje je tražio, ali ih nije pronašao, prenosi portal Indeks.

Na Zavadlovom Fejsbuk profilu ima puno fotografija brodova kojima on naglašava svoju ljubav prema pomorstvu.

Kako javlja Dalmatinski portal, Zavadlav je nakon hapštenja ćutao.

Portal navodi i da će biti prijavljen za krivično delo teškog ubistva, zbog čega mu preti kazna i do 50 godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: