Srpski telegraf se izvinio Moniki, njenoj porodici i javnosti

Nakon što su objavili delove iskaza Ninoslava Jovanovića o zlostavljanju devojčice, redakcija Srpskog telegrafa se izvinila Moniki i njenoj porodici.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.01.2020.

13:09

Srpski telegraf se izvinio Moniki, njenoj porodici i javnosti
Ilustracija: Deposiphotos/Casimiro_PT

Saopštenje sadrži tvrdnju redakcije da nije bilo namere da se načini šteta žrtvi, već da osumnjičeni ne prođe bez kazne, a kasnije i ponovi krivično delo, prenosi Danas.

“Bez obzira na to što i svetski mediji izveštavaju na sličan način kad su u pitanju isti ili slični zločini, to ne treba da bude opravdanje ili izgovor”, navodi se u saopštenju.

Redakcija ističe da će nastaviti izveštavanje o ovom slučaju sa namerom da osumnjičeni bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: