"Svi vi koji verujete u resocijalizaciju silovatelja i ubica dece, primite u kuću jednog..." FOTO

Igor Jurić, čija ćerka Tijana je silovana i ubijena, oglasio se na svom nalogu na Tviteru s porukom onima koji su oslobodili Ninoslava Jovanovića.

Izvor: B92

Petak, 27.12.2019.

09:17

Ninoslav Jovanoviæ; FOTO: MUP

Podsetimo, sumnja se da je Jovanović, u javnosti poznat kao "Malčanski Berberin", oteo 12-godišnju Moniku Karimanović i da se s njom krije. Za njim tragaju svi raspoloživi pripadnici MUP-a, uključujući i preko 300 pripadnika Žandarmerije, granična policija, građani, a u potragu su uključeni i helikopteri.

Ono što je posebno uzbudilo javnost je činjenica da je Jovanović već bio osuđen za silovanje, a u zatvor se vraćao zbog istog dela i namere da ga počini. Jurić je ranije, gostujući na TV Prvoj, rekao da je ovaj slučaj opomena celoj državi jer je serijski silovatelj ponovo na slobodi.

Svoj stav ponovio je i putem društvenih mreža, gde je napisao: "Svi vi koji verujete u resocijalizaciju silovatelja i ubica dece, primite u kuću jednog Mališu Jevtovića, Mačvanskog berberina, Dragana Đurića, Vladicu Rajkovića...i neka žive pod vašim krovom, igraju se sa vašom decom i neka vam čuvaju decu dok ste na poslu..." Inače, prema najnovijim informacijama iz MUP-a, nekoliko stotina policajaca u svim selima oko Knjaževca i dalje traga za devojčicom Monikom Karimanović i osumnjičenim za njenu otmicu Ninoslavom Jovanovićem.

Kako je jutros rečeno Tanjugu iz Ministarstva unutrašnjih poslova, u potrazi je angažovan ogroman broj pripadnika MUP-a, pre svega policajci sa lokala koji dobro poznaju teren, ali i pripadnici Žandarmerije, helikopterske jedinice i jedinice sa lovačkim psima.

Načelnik niške policije Slaviša Virijević rekao je za RTS da je na terenu oko 500 policajaca. Žandarmi, koji su juče pretražili sve kuće i vikendice u Glogovcu i šumu u okolini tog knjaževačkog sela, a pre toga pretraženo je i selo Podvis.

Oba mesta nalaze se u blizini mesta Orešac, gde je osumnjičeni otmičar, poznat kao "Malčanski Berberin", skrivao devojčicu u noći između utorka i srede. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za Prvu televiziju da MUP neće stati i da, kako je naveo, nijedan čovek neće spavati dok se Monika ne pronađe.

"Očekujem da ovi napori daju rezultat. Svi očekujemo dobru vest. Nadamo se da ćemo moći da je saopštimo gradjanima uskoro. MUP neće stati, neće spavati nijedan čovek dok se Monika ne pronadje", poručio je Stefanović.

On je zahvalio i lovačkim udruženjima i drugim ljudima koji su se uključili u potragu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: