"Svi dogovori padaju u vodu"

Predsednik DSK Isa Mustafa izjavio je da je njegova stranka iznenađena predlogom kanditata Samoopredeljenja za predsednika kosovske skupštine.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.12.2019.

20:38

Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Kako navodi, niko iz njegove stranke to nije znao, niti očekivao.

Mustafa je, u intervjuu za KTV, rekao da će se zbog te odluke, sada pregovori sa Samoopredeljenjem vratiti na početak i dodao da će svi dosadašnji dogovori pasti u vodu.

Poručio je da postoji potreba za ponovnim razmatranjem vladinog programa, preneo je portal Kosovo onlajn.

"Naravno, treba postići novi dogovor o podeli odgovornosti, međutim, postoji i potreba za ponovnim razmatranjem vladinog programa. Sve je otvoreno pa i mogućnost odlaska u opoziciju, kako bi je napravili veoma dobrom i uspešnom", istakao je Mustafa u emisiji "Rubikon" na KTV.

Potpredsednik Samoopredeljenja Glauk Konjufca izabran je ranije danas sa 75 glasova za, 27 protiv i 6 uzdržanih za novog predsednika Skupštine.

Predlog za izbor Konjufce dao je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, a Demokratski savez Kosova takođe je glasao za Konjufcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: