Dodik sa Erdoganom o Savetu ministara

Milorad Dodik razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, a tema razgovora bilo je formiranje Saveta ministara.

Izvor: Tanjug

Sreda, 11.12.2019.

23:12

Dodik sa Erdoganom o Savetu ministara
Foto: EPA / epa07703769

Turski predsednik izrazio je zadovoljstvo zbog postignutog dogovora izbornih pobednika o formiranju novog saziva Saveta ministara, čime se, kako su se sagovornici saglasili, otvara mogućnost za što skoriju realizaciju već dogovorenih projekata, od kojih neki imaju i regionalni značaj.

Kao što je auto-put koji će povezati BiH, Republiku Srpsku i Srbiju, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH, prenela je RTRS.

U saopštenju se navodi i da su Dodik i Erdogan naglasili da su sada stvorene neophodne pretpostavke da se BiH, dogovorom, posveti rešavanju postojećih problema u interesu svih njenih građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: