Oblačna subota, moguća i kiša

U Srbiji će u subotu biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zaovd.

Izvor: Beta

Petak, 06.12.2019.

23:50

Oblačna subota, moguća i kiša
Ilustracija: Depositphotos/ Anton Matyukha

Duvaće slab i promenljiv vetar.

Jutarnja temperatura biće od jedan do šest, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, u pojedinim delovima grada sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se od nula do dva, a najviša dnevna oko 12 stepeni Celzijusa.

U nedelju ujutru se očekuje magla ili niska oblačnost koja će se u nižim predelima zadržati pre podne, posle podne će doći do razvedravanja.

U brdsko-planinskim predelima tokom celog dana predviđa se pretežno sunčano.

U ponedeljak će biti pretežno sunčano i toplo a posle podne se predviđa naoblačenje sa slabom kišom, dok će u utorak će biti oblačno sa slabom kišom i hladnije uz pojačan severozapadni vetar, na planinama sa snegom.

Biometeorološka prognoza za subotu, 7. decembar:

Srčani bolesnici i astmatičari mogu osećati izvesne tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova, neraspoloženja i glavobolјe

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: