AMSS: Oprez zbog magle i poledice

Opasnost od poledice, ali i smanjene vidljivosti zbog magle, saopštio AMSS.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.12.2019.

07:10

AMSS: Oprez zbog magle i poledice

Magla je prisutna na većini puteva u Vojvodini, ima je na području Novog Sada, na auto-putu kod Beške, a najgušća je pored reka, kanala i jezera, koja na pojedinim deonicama Mačve, Srema i Banata smanjuje vidljivost ispod 200 metara.

Slično je i na prilazima Beogradu, na obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevačkom putu, ima je pored Save, Dunava, Drine, Ibra i Morave, a smanjuje vidljivost i na prevojima, mostovima i nadvožnjacima u timočkoj i negotinskoj krajini, kao u Leskovačkoj i Vranjskoj kotlini.

Napominje se da su temperature tokom noći i jutra spušta ispod nule, što uz vlažan kolovoz zbog magle donosi opasnost od formiranja tankog sloja leda na putu.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: