"Vučić samo treba da zatraži moju ostavku"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 02.12.2019.

18:56

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bb

Kako Stefanović navodi, imao bi je u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

U pisanoj izjavi Stefanović je naveo da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović više nisu u stanju da se opredele da li je on "najbliži saradnik Vučića ili vodi rat protiv njega".

On je optužio Obradovića da je deo "kriminalne organizacije Dragana Đilasa".

Obradović je ranije danas rekao da se Stefanović "osamostalio" i formirao svoj kriminalni klan koji je "u ratu sa klanom Andreja Vučića, brata predsednika Aleksandra Vučića" i da se sa bratom i ocem bavi trgovinom uticajem, a da sa grupom ljudi to sprovodi uglavnom u oblasti trgovine oružjem i zidanjem luksuznih hotela.

Obradović je naveo da bi ga u svakoj pravnoj državi posle ovakvih "krupnih" tvrdnji pozvalo tulaštvo da im dostavi informacije, kao i da će republička tužiteljka Zagorka Dolovac pokazati da je deo takvog klana ako to ne učini i zbog toga odgovarati posle političkih promena u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: