"Samo vi uperite snajper u mene, a ja ću olovku"

Predsednik Srbije izjavio, povodom naslovne strane nedeljnika NIN, na kojoj je snajper uperen u njega, da to nije prvi put i da sve to potiče sa istog mesta.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2019.

11:17

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Prema njegovim rečima, sve to je prepisano iz tabloida Milovana Brkića kao i svi tekstovi i svo delovanje njegovih političkih protivnika. "Kada bih rekao, ljudi to ne znaju, ali novinari znaju, o kakvom je probisvetu reč, i šta sve radi", kazao je Vučić u Kragujevcu i dodao da je na meti tog snajpera jer neće da plaća reket.

"Uvek ću se boriti i braniti ih, da mogu da objavljuju sve šta hoće, neka bude samo protiv mene. Samo vi te snajpere uperite u mene, ja nemam problem s tim. Boriću se za vaše pravo da objavite i pišete šta želite. Dok vi to radite ja ću se truditi da uperim vrh olovke u neki deo Srbije u kojem ćemo graditi nove škole, fabrike i puteve", rekao je predsednik Srbije.

Istakao je i da se slaže sa naslovnom stranom NIN-a jer su odabrali odličan snajper, precizan i jak.

Podsetimo, nakon što je nedeljnik NIN u sredu objavio kako će izgledati njihov broj, na čijoj naslovnoj strani je fotografija na kojoj je snajper uperen u Vučića, deo javnosti odmah je odreagovao.

Izdavač NIN-a jutros je saopštio da je naslovna strana povučena.

Pročitajte još i:

- Vučić "na nišanu" na naslovnoj NIN-a; Čitaoci: "Skandalozno", "Povucite broj, spasite se bruke"

- Ćulibrk za B92: To je Tanjugova slika, a sad svima smeta; Tanjug: NIN kropovao fotografiju

- NIN ostao bez fotografije; Izdavač: Neprimereno za zemlju u kojoj je ubijen premijer FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: