Anasonović: Ideja o blokadi Rektorata došla iz SzS

Jedna od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović rekla je da ideja o blokadi Rektorata nije ideja samih studenata.

Izvor: B92

Nedelja, 24.11.2019.

13:44

Anasonović: Ideja o blokadi Rektorata došla iz SzS
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Iako su oni, kako kaže, pokrenuli temu lažnih diploma još u martu.

"Došla je od Stefana, a ja samo mogu da pretpostavim ko je njemu to predložio", kaže Anasonović u intervjuu za "Blic" i objašnjava da je Stefan Pavlović momak za kojeg zna da radi za Dragana Đilasa.

Upitana ko je bio u Rektoratu, ona kaže da je kada se pogledaju fotografije "prilično šarenoliko" i da nisu svi nestranački studenti.

"Tu ima mojih bivših kolega iz "1 od 5 miliona", (od kojih je deo u strankama), ali ima i mnogo omladinaca koji nisu u samom udruženju. U tom smislu nisu baš svi nestranački studenti", rekla je Anasonović.

Povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku BU o doktoratu Siniše Malog, kaže da je ta odluka pozitivno iznenadila, jer je na tragu principa akademske čestitosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: