Faraž o "seksualnom" skandalu kraljevske porodice

Seksualni skandal u vezi s princom Endrjuom naneo je štetu britanskoj kraljevskoj porodici, izjavio je lider Stranke za Bregzit Najdžel Faraž.

Izvor: Tanjug

Utorak, 19.11.2019.

17:16

Faraž o
Foto: Getty images/Ian Forsyth / Stringer

Princ Endrju (59) je, inače, negirao da je imao seksualne odnose s Amerikankom Virdžinijom Roberts, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna, a reč je, prema tvrdnjama princa, o događajima iz 2001. i 2002. godine

Mnogi gledaoci nisu mogli da poveruju u Endrjuova objašnjenja koja je dao u katastrofalnom TV intervjuu koji je emitovan u subotu, preneo je Rojters.

"Činjenica je da nije pokazao nikakvo žaljenje (zbog prijateljstva sa Epstinom) ili bilo kakvu vrstu saosećanja za osobe koje su bile predmet trgovine ljudima", rekao je Faraž tokom posete engleskom gradu Piterborou.

Na pitanje da li je Endrju naneo štetu kraljevskoj porodici, Faraž je rekao: "Oni sve to čine nezavisno od kraljice".

"Mislim da kraljica postaje sve uzvišenija figura i da javnost počinje da gleda na one koji dolaze posle s velikom skepsom u ovom trenutku", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: