Jagić: Migrant ranjen slučajno

Šef Sindikata hrvatske policije, Dubravko Jagić, otvoreno je stao na stranu svog kolege koji je u subotu iz vatrenog oružja ranio migranta.

Izvor: Tanjug

Utorak, 19.11.2019.

12:52

Jagić: Migrant ranjen slučajno
Ilustracija: Depositphotos/ Belchonock

Kako navodi, za migranta je utvrđeno da je ilegalno prešao hrvatsku granicu, kao i da je došlo do slučajnog opaljivanja iz puške.

Ranjeni migrant je u bolnici i bori se za život.

"Stojimo iza kolege. Dakle, došlo je do slučajnog opaljenja. Naravno, na teren su izašle sve službe, Ministarstvo unutarnjih poslova, koji su iispitali slučaj i došlo se do zajedničkog zaključka da je to bilo slučajno opaljenje", rekao je Jagić za zagrebačku N1 tv.

On je rekao i da njegov kolega nije nosio pištolj, već pušku.

Pokušao je da objasni da i migranti moraju biti svesni opasnosti u koju se upuštaju.

"Radi se o tome da nikada se do sada nije dogodilo nešto tako. Znači, to je jedan izolovani slučaj. Međutim, migranti koji prelaze ilegalno granicu moraju biti svesni opasnosti i da znaju da je policija tu i da smo mi tu da štitimo granicu", rekao je Jagić i još jednom napomenuo da su policajci profesionalno odradili posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: