Lešnjak: Neke političke stranke pokušale su da ispolitizuju moju situaciju

Imam status uzbunjivača i nije mi bila namera da budem poznata ličnost, već da javnost sazna šta je u stanju da uradi jedan funkcioner, rekao je Lazar Lešnjak.

Izvor: B92

Nedelja, 17.11.2019.

21:43

Lešnjak: Neke političke stranke pokušale su da ispolitizuju moju situaciju
Screenshot/TV Pink

"Ja jesam uzbunjivač. Ceo postupak jeste u predistražnom statusu. Da odagnamo sumnje, što se provlače u javnosti kada sam pre 17 dana podneo prijavu, neke političke stranke su od tad pokušale da ispolitizuju moju situaciju i da dokažu da ja nisam uzbunjivač", ispričao je Lešnjak u studiju TV Pink.

"Rekli su da sam ja otišao kod Gorana Vesića, ali to nije tačno. Uzbunjivačku prijavu sam podneo Gradskoj upravi Grada Beograda i od tada je sve krenulo, što je krenulo. Ja sam želeo da upoznam javnost šta se meni desilo i šta je uradio jedan funkcioner", dodao je Lešnjak.

Podsetimo, Lazar Lešnjak je optužio svog venčanog kuma Marka Bastaća, predsednika Gradske opštine Stari Grad u Beogradu, da je primao mito, odnosno, kako on kaže, "uzimao koverte od investitora" koji su bez adekvatnih dozvola gradili na teritoriji Starog grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: