Još jedan napad na vozača GSP-a, upotrebljen suzavac

Saobraćajni sindikat saopštio je da je u Ulici Aleksandra Dubčeka napadnut vozač GSP-a na liniji 83.

Izvor: Beta

Četvrtak, 14.11.2019.

12:59

Još jedan napad na vozača GSP-a, upotrebljen suzavac
Ilustracija: Depositphotos/ IgorVetushko

Vozač je lakše povređen kada ga je vozač putničkog vozila isprskao suzavcem u oči.

Incident se dogodio u 11.05 na stanici kod "Obuće Beograd" kada je vozač iz putničkog vozila koji se kretao iz suprotnog smera prešao preko pune linije da bi ušao na parking a zatim je preprečio put autobusu i prišao do vrata da se fizički obračuna s vozačem autobusa zbog te situacije u saobraćaju.

Sindikat je naveo da je tokom incidenta autobus bio pun putnika i da je vozač doživeo stres zbog napada, a policija obavlja uviđaj.

"Saobraćajni sindikat osuđuje ovaj poslednji u nizu svakodnevnih napada i smatra da će se broj fizičkih i verbalnih napada u narednom periodu sve više povećavati zato što niko od nadležnih ne pristupa odgovorno i ne shvata ovaj problem dovoljno ozbiljno. Problem napada na vozače u javnom prevozu može se rešiti kvalitetnim video-nadzorom u vozilima, kabinama kao i oštrijom kaznenom politikom prema napadačima", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: