"Uz armanjak iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni razgovor" FOTO

U Jelisejskoj palati održan je sastanak predsednika Srbije i Francuske. Ovo je prvi sastanak nakon svečene večere u Parizu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.11.2019.

21:01

Foto: screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu prisustvuje večeri koju priređuje francuski predsednik Emanuel Makron.

Predsednik Srbije objavio je fotografiju na svom Instagram profilu nakon završenog tet-a-tet sastanka sa francuskim predsednikom.

"Uz armanjak iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni razgovor", napisao je Vučić.
Vučić se prethodno na svom Instagram profilu zahvalio francuskom predsedniku na srdačnoj dobrodošlici.

"Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici", napisao je predsednik Srbije ispod fotografije sa predsednikom Makronom.

Predsednik Vučić boravi u trodnevnoj poseti Parizu, a u utorak će imati bilateralne razgovore sa Makronom.

On će, takođe, učestvovati u razgovoru o 75 godina Organizacije Ujedinjenih nacija, kao i na panelu "Mišljenja mladih o multilateralizmu", tokom 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska.

Učesnicima 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska, predsednik Vučić će se obratiti poslednjeg dana posete, kada će imati susret sa generalnom direktorkom Uneska Odri Azule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: