Poklon za Vučića: I leskovačku peglanu papriku "samo on sme" da proba?

Predsednik Srbije se svom zvaničnom instagram profilu zahvalio na poklonu koji je dobio pred današnju svečanost otvaranja kraka Koridora 10.

Izvor: B92

Subota, 09.11.2019.

12:21

Poklon za Vučića: I leskovačku peglanu papriku
FOTO TANJUG/ INSTAGRAM BUDUCNOST SRBIJE

On je uz fotografiju napisao "Hvala Bato!", a zatim objasnio da je u tegli - "Poklon pred uključenje! Domaća leskovačka peglana paprika".

Podsetimo, tokom posete domaćinstvu Bogdanović u mestu Kalna u opštini Knjaževac Vučić je probao ljutu papriku za koju je rekao da samo on sme da je proba.

"Ja ću da probam i uspeću. Dobro došli u Kalnu", rekao je tada Vučić.

Predsednik Srbije se ranije, na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav", zahvalio svima koji su učestvovali u izgradnji Deonice istočnog kraka Koridora 10 ka bugarskoj granici.

"Hvala svim divnim i vrednim ljudima koji su radili na ostvarenju ovog sna. Za Srbiju ovaj auto-put ne znači samo kilometre već i povezivanje, nove investicije, nova radna mesta, veće plate i ostanak ljudi na svojim ognjištima. Ovo je budućnost koju želimo da ostavimo našoj deci", napisao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: