Vučić pozvao Tadića da prisustvuje otvaranju kraka Koridora 10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da danas prisustvuje otvaranju istočnog kraka auto-puta Koridor 10.

Izvor: Beta

Subota, 09.11.2019.

11:56

Vučić pozvao Tadića da prisustvuje otvaranju kraka Koridora 10
Ilustracija: EPA-EFE/ Georgi Licovski

Tadić je u petak rekao da Vučić laže da je izgradnja kraka tog auto-puta rezultat aktuelne vlasti i dodao da je "aktuelna vlast samo ispunila tehničke obaveze iz ugovora koji je potpisan u vreme prethodne vlasti".

"Čestitam mu na tome. Ja toliko volim Srbiju da mi ne smeta da se on pohvali", izjavio je Vučić za televiziju Pink.

On je rekao da doprinos za izgradnju te deonice ima Tadić, kao i Slobodan Milošević i ljudi iz vremena bivše Jugoslavije.

Novoizgradjene deonice Koridora 10 su Prosek-Bancarevo (9,4 kilometra), tunel Bancarevo (oko 700 metara) i deonica Bancarevo-Crvena Reka (12,4 kilometra).

Ceo istočni krak Koridora 10, od Niša do Dimitrovgrada, dužine je 86,9 kilometra i njegovim puštanjem u saobraćaj završena je izgradnja tog koridora kroz Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: