AMSS: Dobra prohodnost, suvi kolovozi, oprez zbog magle

Vozače u Srbiji će danas, osim suvih kolovoza, pratiti i dobra prohodnost na putevima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.11.2019.

07:17

AMSS: Dobra prohodnost, suvi kolovozi, oprez zbog magle

Lepo vreme čini vožnju lakšom i bezbednijom, ali vozači moraju da obrate pažnju na maglu koje trenutno ima na području Negotina i koja je u ovom delu godine česta u jutarnjim i večernjim satima.

Zato je na putevima pored reka, jezera, u kotlinama ili preko planinskih prevoja potrebno opreznije voziti zbog slabe vidljivosti, ali i vlažnih kolovoza.

Promenljive vremenske prilike poslednjih dana donose opasnost od odrona kojih može biti na putevima kroz stenske useke i klisure. Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Zadržavanja nema ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, ali kamioni čekaju duže.

Na Batrovcima na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju šest sati, na prelazu Bačka Palanka pet, na Horgošu tri sata, a na Kelebiji dva sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: