Uspostavljeno vodosnabdevanje u Urgentnom centru

U beogradskom Urgentnom centru ponovo je, danas oko 12.30, uspostavljeno stabilno vodosnabdevanje.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 03.11.2019.

08:48

Uspostavljeno vodosnabdevanje u Urgentnom centru
Ilustracija: Depositphotos/vilevi

Kako se navodi u saopštenju beogradskog Vodovoda, do prekida je došlo usled defekta na vodovodnoj cevi, prečnika 250 milimetara, u Pasterovoj ulici.

Za ostale potrošače koji su zbog ovog kvara ostali bez vode, normalizacija vodosnabdevanja predviđena je do 22 sata, dodaje se u saopštenju.

Zbog pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici Urgentni centar je ranije saopštio da ta ustanova može primati samo pacijente sa hitnim stanjima.

"Obavešteni smo od JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija' da je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u Pasterovoj ulici, koji je uticao na to da Urgentni centar u pojedinim delovima privremeno ostane bez vode", navodi se u prethodnom saopštenju UC Kliničkog centra Srbije.

Oni ističu da su preduzete sve mere predviđene u ovakvim okolnostima, koje podrazumevaju da zdravstvene ustanove sekundarnog nivoa preuzmu deo pacijenata, dok se u Urgentni centar upućuju samo hitna stanja.

Kako se navodi, obezbeđene su i cisterne vode u krugu Urgentnog centra.

Iz Urgentnog centra mole pacijente za razumevanje zbog nastalih okolnosti i zahvaljuju se na strpljenju.

Pacijenti su zbog kvara danas bili upućeni u KBC "Zemun" i "Dr Dragiša Mišović". Pored Pasterove bez vode su i okolne ulice.

Zbog velikog pritiska vode prilikom pucanja cevi došlo je i do podizanja asfalta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: