Tmuran početak dana, ali će se kasnije oblaci razbežati

U Srbiji će u petak ujutru biti pretežno oblačno i suvo vreme, posle podne iznad većeg dela zemlje postepeno smanjenje oblačnosti, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2019.

23:09

Tmuran početak dana, ali će se kasnije oblaci razbežati
Ilustracija: Deposit photos/suburbanium

U Negotinskoj krajini pretežno oblačno tokom celog dana.

Duvaće slab i umeren, jugoistočni i istočni vetar, posle podne i uveče u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od nula do šest, a najviša od sedam do 12.

U Beogradu u petak ujutru i pre podne pretežno oblačno i suvo vreme, posle podne postepeno smanjenje oblačnosti.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, posle podne i uveče u pojačanju. Najniža temperatura od dva do šest, a najviša oko 12.

U Srbiji naredne nedelje relativno toplo vreme.

Za vikend i u ponedeljak promenljivo oblačno, u subotu suvo, a u nedelju i ponedeljak pre podne mestimično sa slabom kišom, u košavskom području i planinskim predelima vetrovito sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom.

Biometeorološka prognoza za petak, 1. novembar:

Očekuju se nešto povolјnije biometeorološke prilike. Tegobe su moguće kod osoba sa labilnim nervnim sistemom. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu glavobolјe, pospanosti i razdražlјivosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: