"Đilas bojkotom želi da sakrije nizak rejting"

Narodne poslanice Marija Obradović i Tatjana Macura komentarisale su izjavu dramskog pisca i reditelja Nenada Prokića na račun Dragana Đilasa.

Izvor: Pink.rs

Nedelja, 27.10.2019.

22:52

Screenshot/B92

Prokić je za Đilasa rekao da je "samoproklamovani lider Saveza za Srbiju".

Tatjana Macura navodi da je poslednje što opoziciji treba to da napadaju jedni druge.

"Prokić predstavlja građanski deo opozicije i ovo što se dogodilo nije nikako smelo da se iznese na taj način u javnost" rekla je Macura za Tv Pink i dodala da ne može da se složi sa načinom na koji je Prokić napao Đilasa.

Poslanica Marija Obradović je rekla da je Prokić hteo da "Pljune Đilasa" i da se tu radi na unutrar opozicionim sukobima.

"Konstruktivna opozicija je nešto što nama treba. Gospodin Prokić je bio čudan u svom angažmanu u poslednje vreme i ovo sve mi je dosta neobavezujuće, a koliko čujem Đilas kupuje opoziciju u Srbiji tako da će izgleda sada morati da pripremi više novca", smatra Obradović.

Obradovićeva je navela da se SNS ponosi time što je stranka običnih ljudi.

"Ja sam se 2012. godine krvnički trudila da pustim negde nešto o nekoj akciji Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, mi nismo imali medije kao danas opozicija, ali smo uspeli jer je narod video ljude koji žele da rade za njih, kao što to želi danas Dragan Đilas koji svojim bojkotom želi da sakrije nizak rejting", rekla je Obradovićeva za Tv Pink.

Kako dodaje, velika sala Parlamenta je mesto gde treba da se čuje glas o tome kako ljudi misle i smatra da nije fer što se mnogi poslanici opozicije tamo ne pojavljuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: