Erdogan odao počast Aliji Izetbegoviću

Počast prvom predsedniku nezavisne Bosne i Hercegovine Aliji Izetbegoviću koji je pre 16 godina na današnji dan umro, odao je predsednik Turske Erdoan.

Izvor: B92

Subota, 19.10.2019.

23:31

Erdogan odao počast Aliji Izetbegoviću
Foto: Tanjug/AP Photo/Burhan Ozbilici

Erdogan je na svom Tviter profilu objavio fotografiju Izetbegovića uz njegovu poznatu rečenicu: "Nas su zakopali u zemlju, ali nisu znali da smo seme", prenosi Avaz.ba.

U Sarajevu je večeras u 20 sati u Narodnom pozorištu održana svečana akademija povodom obeležavanja godišnjice smrti Alije Izetbegovića, na kojoj su prisustvovale mnoge ličnosti iz sveta politike ali i glume. Akademiji je prisustvovao i njegov sin Bakir Izetbegović, predsednik SDA zajedno sa svojom suprugom Sebijom Izetbegović, kao i član predsedništva Šefik Džaferović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: