Kolinda ne bi da se suočava sa "običnim građanima"

Kabinet hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović saopštio da nema nikakvog razloga da se predsednica "suočava sa običnim građanima".

Izvor: Tanjug

Petak, 18.10.2019.

10:33

Kolinda ne bi da se suočava sa
Foto: EPA-EFE/ANTONIO PEDRO SANTOS

Navodi se da zvanična predsednička kampanja nije počela.

To je saopšteno povodom zahteva predsedničkih kandidata Zorana Milanovića i Miroslava Škore da se javno suoče sa Grabar Kitarović.

"Ni Milanović ni Škoro još nisu sakupili po 10.000 potpisa, pa prema tome nisu ni zvanični kandidati, niti je kampanja počela. Kad se izbori raspišu, može, pa bar predsednica nikad nije bežala od ljudi i komunikacije pred publikom. Ali, zasad je za nas Zoran Milanović običan građanin, a zašto bi se predsednica Republike sučeljavala sa građaninom Milanovićem. Nema razloga za to", navedeno je iz kabineta, prenosi Novi list.

Podsetimo, Milanović je pozvao Kolindu da "umesto pevanja, skrivanja iza stranačkih skuta i bežanja od medija i javnosti" pokaže odgovornost i sučeli se pred svim ljudima u Hrvatskoj.

Kako se dodaje u saopštenju, Milanović nije izneo nikakav program, što je razlog više da se duel ne održi.

"Zato se ovaj njegov ponovljeni potez može samo shvatiti kao luzerski potez, potez očajnika koji nema šta da ponudi, pa poziva na događaj za koji dobro zna da se neće dogoditi dok ne sakupi 10.000 potpisa", navodi se u saopštenju.

Milanović i Škoro pozvali su hrvatski predsednicu Kolindu Grabar Kitarović na javni duel pred narodom, a Milanović je čak ocenio da se predsednica plaši takvih duela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: