Vučićevo pitanje za ambasadora VB: Na čijim izborima je pobedio Kurti i čija je zastava? FOTO

Predsednik Srbije putem naloga na Tviteru uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini koji se slikao s liderom Samoopredeljenja pored albanske zastave

Izvor: B92

Sreda, 16.10.2019.

11:04

Vučićevo pitanje za ambasadora VB: Na čijim izborima je pobedio Kurti i čija je zastava? FOTO
Tanjug, Zoran Žestiæ

"Pitanje za ambasadora VB u Prištini: Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali s Kurtijem? Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor", napisao je Aleksandar Vučić.

Na slici koju je postavio su lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, čija partija je odnela većinu na nedavno održanim vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, i britanski ambasador, a između njih je albanska zastava. Vučić je pitanje postavio i na engleskom jeziku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: