Ujutru magla, tokom dana sunčano, do 29 stepeni

U Srbiji će posle jutarnje magle po kotlinama, dolinama reka i visoravnima, biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: Beta

Nedelja, 13.10.2019.

23:55

Ujutru magla, tokom dana sunčano, do 29 stepeni
Michael Dodge/Stringer/Getty images

Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od pet do 12, a najviša od 25 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od sedam do 12, a najviša oko 27 stepeni Celzijusa

U Srbiji će naredni sedam dana biti sunčano i toplo, do sredine sedmice sa maksimalnom temperaturom od 24 do 29, od četvrtka temperatura će biti u manjem, postepenom padu ali će i dalje biti iznad proseka za ovaj period godine.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 14. oktobar:

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih osoba. U prepodnevnim satima izvestan oprez se savetuje astmatičarima. Meteoropatske reacije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: