DSS: Privedeni aktivisti koji su u NS planirali performans protiv Rame; Legitimisani

DSS je saopštila da je policija privela omladince te stranke koji su se uputili ka Novom Sadu gde su planirali da održe performans protiv dolaska Edija Rame.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 10.10.2019.

11:50

DSS: Privedeni aktivisti koji su u NS planirali performans protiv Rame; Legitimisani

Po navodima DSS-a, policija je oko 8 časova na naplatnoj rampi na autoputu Beograd - Novi Sad zaustavila dva automobila u kojima su se nalazili stranački aktivisti i oduzela plakat sa natpisom "Rama persona non grata".

Predsednik Omladine DSS Zdravko Veselinov izjavio je ranije je da su mu policajci uzeli ključeve automobila i da im duže od sata ne dozvoljavaju da nastave put ka Novom Sadu.

Premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev borave u Novom Sadu gde će sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovarati o ukidanju barijera u prometu roba i usluga između tri zemlje.

Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da su policijski službenici na teritoriji Novog Sada, prilikom obavljanja redovnih aktivnosti, uzeli podatke od više lica, koja su se nalazili na trasi kretanja stranih delegacija, obezbeđenoj od strane policijskih službenika.

U saopštenju se napominje da su, posle utvrđivanja identiteta, sva lica puštena bez policijskog zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: