Novine: "Uz crnog orla do saveza sa Tiranom", "Politika i blokade"

Dnevna štampa za 10. oktobar naslovne strane posvetila je planovima Aljbina Kurtija posle izbora na KiM i zaustavljanju fudbalera Zvezde na prelazu Jarinje.

Izvor: B92

Sreda, 09.10.2019.

21:45

Novine:

"Večernje novosti" pišu o planu Aljbina Kurtija nakon pobede na izborima na Kosovu i Metohiji: Kurti već provocira: Uz crnog orla do saveza sa Tiranom.

Glavni naslov "Politike" je "Politika i blokade" i tekst o protestima taksita koji se održavaju od prošle nedelje. "Politika" donosi i priču o napadu Turske vojske na Siriju i o pozivu zvaničnika EU da se ti sukobi okončaju.
"Zvezdi zabranjen ulazak na Kosovo", piše Blic. Svi štampani mediji posvetili su naslovne strane priči o zaustavljanju fudbalera Crvene zvezde, kao i novinara i navijača na prelazu Jarinje.

Oni su se uputili na utakmicu Crvene zvezde i Trepče, koja je trebalo da bude odigrana u Kosovskoj Mitrovici.
"Kurir" piše o hirurzima koji dolaze u našu zemlju: "Verovali ili ne: Kardiohirurzi iz Austrije, Slovenije i Nemačke došli u Srbiju da rade".

"Kurti kupuje ministre po Beogradu", piše "Alo!" o potencijalnom premijeru kosovske vlade, lideru Samoopredeljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: