Voz udario u automobil kod Šapca, poginuo vozač

Na putnom prelazu sa drumskom signalizacijom u mestu Ribari teretni voz naleteo na drumsko vozilo, a jedna osoba je poginula.

Izvor: Tanjug

Petak, 20.09.2019.

19:04

Voz udario u automobil kod Šapca, poginuo vozač
EPA/EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

Nesreća se dogodila u 17.40 sati, u mestu Ribari, na pruzi Šabac-Zvornik, na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije"

Nesreća se dogodila kada je na drumsko vozilo na ovom putnom prelazu naleteo teretni voz, koji je saobraćao iz Rume za Brasinu.

Na mestu nesreće su pripadnici MUP-a, Hitne pomoći i Železnice.

"Infrastruktura železnice Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da poštuju drumsku signalizaciju, kako se ovakve nesreće ne bi događale.

Mediji javljaju da je stradao vozač automobila u koji je udario voz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: