Hapšenje u Vranju i Bujanovcu zbog krijumčarenja migranata

Policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsila devet osoba na području Vranja i Bujanovca, saopšteno je danas.

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

13:00

Hapšenje u Vranju i Bujanovcu zbog krijumčarenja migranata
Ilustracija: Depositphotos/ Kelpfish

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su od februara do juna organizovali krijumčarenje 251 migranta ka zemljama EU, dodaje se.

Uhapšeni su R.T., R.V., I.L, LJ.R., R.R., L.DŽ, DJ.O., P.I. i D.N. koji su osumnjičeni da su članovi organizovane kriminalne grupe koja je u više navrata ilegalno prebacivala migrante iz Pakistana, Avganistana, Bangladeša i Indije ka zemljama EU, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal. ;

Navodi se i da je od osumnjičenih privremeno oduzeto više mobilnih telefona i SIM kartica kao i devize koje su dobijali za troškove ilegalnog prevoza. ;

Dodaje se da će uhapšeni uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, posle čega će biti saslušani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: