Novine: "Učenicu mesecima tukao ko je stigao", "Holanđanka specijalni EU izaslanik za Kosovo"

Dnevna štampa za sredu bavi se vršnjačkim nasiljem, odnosom Beograda i Prištine, kao i odnosima Beograda sa Sarajevom i Sandžakom.

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2019.

21:34

Novine:

"Politika" se u tekstu "Pritisci Ugljanina i Sarajeva povezani sa pitanjem KiM" bavi pitanjem optužbi koje stižu na račun Srbije, kako iz Sarajeva tako i iz Sandžaka, dok "Blic" piše o novom igraču u pregovorima Beograda i Prištine u tekstu "Holanđanka specijalni EU izaslanik za Kosovo".

"Novosti" se bave akcijom uoči izbora na KiM navodeći da "Amerika Srbima oduzima glasove“, a "24sata" pišu o susretu ministarke Mihajlović sa kineskim zvaničnicima u tekstu "Beograd dobija sistem za preradu otpadnih voda“.

Kurir se u ovom broju bavi članom Demokratske stranke koji je prešao u Srpsku naprednu stranku i njegovim motivima, u tekstu „Smučilo mu se: Borović prešao iz DS u SNS“, a "Alo" govori o novim detaljima u slučaju zlostavljane devojčice u tekstu "Učenicu mesecima tukao ko je stigao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: