Konstitutivna sednica Ujedinjene DS: Bojkot izbora i SDS i Zajedno za Srbiju

DS, SDS i stranka ''Zajedno za Srbiju'' odlučile su na konstitutivnoj sednici u subotu Ujedinjene Demokratske stranke da bojkutuju naredne izbore.

Izvor: B92

Subota, 14.09.2019.

19:46

Konstitutivna sednica Ujedinjene DS: Bojkot izbora i SDS i Zajedno za Srbiju

Demokratska stranka (DS) je prethodno na Glavnom odboru samostalno donela odluku da neće izaći na izbore, a njen predsdednik Zoran Lutovac je rekao novinarima da je samo četvoro od 200 prisutnih članova odbora bilo protiv.

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić je rekao da se za neizlazak na izbora zalaže duže od godinu dana, a lider partije ''Zajedno za Srbiju'' Nebojša Zelenović rekao da su se rešili na bojkot jer nije ispunjen njihov zahtev da se do 15.septembra smene svi članovi REM-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: