Škoro: Kad neko pogreši minimum je da se izvini

Miroslav Škoro, hrvatski pevač i kandidat za predsednika na predstojećim izborima osvrnuo se na obraćanje lidera SDSS Milorada Pupovca.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.09.2019.

16:01

Škoro: Kad neko pogreši minimum je da se izvini
Ilustracija: EPA-EFE/ Christina Bruna

Škoro kaže da nije pratio obraćanje Pupovca, ali da smatra da je minimum što neko može da učini kada pogreši, da se izvini.

Činjenica je da je Pupovac, kao deo vladajuće koalicije, izgovorio to što je izgovorio, kaže Škoro.

"Možda je najsporniji taj deo kad je on rekao da bi Hrvatska mogla skončati kao ta Nezavisna država Hrvatska. Čini mi se da je minimum koji taj čovek može dati, jer je ljudski i pogrešiti, to izvinjenje, a ako nije - to je njemu na dušu. Verovatno on i njegovi koalicioni partneri znaju šta rade", rekao je Škoro za zagrrebačku televiziju N1.

Upitan da komentariše pismo koje je predsednica Kolinda Grabar Kitarović uputila Pupovcu nakon jučerašnjeg obraćanja i da li smatra da je oštrija prema lideru SDS Zbog kampanje, Škoro kaže da predsednička kampanja formalno-pravno nije u toku sve dok se ne odredi datum izbora.

Ne želeći da komentariše predsedničino pismo Pupovcu, jer ga, kako kaže, nije ni video ni pročitao, Škoro kaže da "valjda i ona zna šta radi". Ipak, smatra da je sve to malo zakasnelo.

Škoro je istovremeno negirao da je ranije rekao da bi, da je predsednik, zabranio rad SDSS. Precizirao je da je rekao da predsednik Hrvatske ima pravo da pokrene proceduru zabrane rada političkih stranaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: