Šokantne poruke poznatog repera: Upucajte ih FOTO/VIDEO

Švedski reper nigerijskog porekla objavio na svom Instagram profilu, otvorenom samo za usku grupu ljudi, da sve belce treba pobiti i da će crna rasa pobediti.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.09.2019.

08:49

Šokantne poruke poznatog repera: Upucajte ih FOTO/VIDEO
Justin Sullivan/Staff/Getty images/Ilustracija

"Ako neki belac ili belkinja pokušavaju da pričaju s*anje o vama, upucajte ih", savetuje popularni reper i jutjuber čiji je profil JCBUZ.

Reč je o švedskom reperu, nigerojskog porekla, čije puno ime je Džes Eken Nveke Konabl, ali koji je na društvenim mrežamapoznat kao JCBUZ. Kako piše Sputnjik internešenel, on putem zatvorene grupe na društvenim mrećama zagovara rasizam i poziva na ubijanje belaca.

Njegov instagram nalog Barasvarta, koji je dostupan samo crncima, ima nekoliko stotina pratilaca kojima reper šalje poruke tima "Crna moć u Švedskoj", "J***š Belce”, a takođe poziva i crnu braću i sestre "da nastave rat" Prema njemu, crnci će postati broj jedan u mnogim stvarima, a pošto su belci uzimali crnce za robove, sada bi crna rasa trebalo isto da tretira belce, odnosno da ih uzima za robove i ponaša se još gore.

To su samo neke od poruka koje 22.godišnji reper ostavlja po svojim pratiocima na društvenim grupama, kojih je za sada 260.000.

Napominje se i da je on emigrirao iz Nigerije 2008. i da sada ima švedsko državljanstvo, kao i da živi u gradu Lund.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: