"Neshvatljivo mi je da bilo ko u Hrvatskoj ima u kući sliku Ante Pavelića"

Predsednik hrvatskog parlamenta Gordan Jandroković kaže da mu je neshvatljivo da bilo ko u Hrvatskoj u svojoj kući drži fotografiju poglavnika NDH Ante Pavelića

Izvor: B92

Petak, 23.08.2019.

16:36

Ilustracija: Depositphotos/dbajurin

Hrvatski mediji javili su ranije da je policija u kući bivšeg ministra uprave Lovra Kuščevića, koju je izdavao turistima, pronašla na kaminu u jednoj od prostorija fotografije Pavelića i prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana.

Iako je Kuščević to demantovao, Jandroković kaže da mu je to neshvatljivo.

"Neshvatljivo mi je da bilo ko u Hrvatskoj ima u kući sliku Ante Pavelića. Kuščević je to demantovao. Nije normalno bilo gde, pa makar i privatno, imati Pavelićevu sliku", rekao je Jandroković, prenela je zagrebačka N1 TV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: