Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici

Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde. U tuči povređeno pet osoba i jedno dete.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.08.2019.

08:33

Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici
Foto: belchonock/depositphotos.com/Ilustracija

Kako navodi hrvatski portal Index.hr, incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između "Jang bojsa" i "Crvene zvezde" upala grupa maskiranih napadača i fizički ih napala.

U napadu je povređeno više ljudi, a lokalni portali Feral njuz i Dalmacija danas prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom u glavu.

Među povređenima je i devetogodišnje dete.

U međuvremenu oglasila se i policija, iz koje je saopšteno da je privedeno više osoba koje se dovode u vezu sa tim napadom. Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno i da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično delo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda.

Iz policije su naveli da je u mestu Udzolje na području Knina u 22.30 nekoliko nepoznatih osoba verbalno i fizički napalo vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar.

Tom prilikom je, kako su naveli, pet osoba lakše povređeno, među njima i jedan maloletnik. Nakon toga oko 22.50 sati u mestu Đevrske, nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički, napalo vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od napadača imao je mačetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: