Zapalila se jahta kod Zadra, meštani brzo reagovali

Jahta na kojoj se nalazio mladi bračni par sa detetom zapalila se kod ostrva Ist nedaleko od Zadra, javlja portal 24sata.

Izvor: B92

Sreda, 14.08.2019.

09:11

Zapalila se jahta kod Zadra, meštani brzo reagovali
Ilustracija: GettyImages/ Chris McGrath / Staff

Bračni par i dete su od požara koji je izbio juče oko 19 sati spasili meštani koji su po njih došli gliserom. "Sedeli smo na plaži kada smo videli kako se dimi iz jahte. Nekoliko minuta kasnije čuli smo krike. Poceli su da dozivaju pomoć", rekla je čitateljka portala.

Po bračni par sa detetom došli su meštani i gliserom i odvezli ih na sigurno. "Njih troje je sa obale gledalo kako im gori jahta. Bilo je strašno", navela je čitateljka.

Komandant Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ist potvrdio je da je ta služba dobila dojavu o požaru i da su vatrogasci izašli na teren da ugase vatru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: