Stravičan prizor u Nišu: Presekao sebi vene u dvorištu škole naočigled prolaznika

Prava drama odrigrala se u sredu oko 16 sati u dvorištu niške Osnovne škole “Bubanjski heroji” u naselju Ledena stena, pišu Novosti.

Izvor: Veèernje novosti

Sreda, 31.07.2019.

18:40

Stravičan prizor u Nišu: Presekao sebi vene u dvorištu škole naočigled prolaznika
Ilustracija: Depositphotos/monkeybusiness

Meštanin ovog kraja I. N, naočigled brojnih prolaznika, pokušao je sebi da oduzme život tako što je prerezao vene, navodi list.

On je u nesvesnom stanju prevezen u niški Klinički centar i na sreću, nije životno ugrožen.

Kako Novosti saznaju, on je došao u dvorište ove niške škole, seo na zemlju i počeo da seče vene oštrim predmetom.

Kada su videli da obilno krvari, prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je, kako kažu, stigla za pet minuta, ali je čovek prvobitno odbijao pomoć.

- Nije dozvoljavao lekaru i mediciskoj sestri da priđu i ukažu pomoć preteći da će i na njih da nasrne. Dramio je, vikao, a kraj njega je bila devojka koja je plakala i molila da se urazumi i prihvati pomoć lekara. Drama je trajala više od pola sata, a čovek je sve vreme obilno krvario. Kada su primetili da se polako opušta i skoro kolabira članovi medicisnke ekipe su pritrčali, brzo ga utovarili u kombi i odvezli u Urgentni centar - priča jedan od očevidaca.

Meštani ovog kraja ostali su u čudu da je njihov komšija mogao umalo sebi da oduzme život i to na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: