Majka Davora Dragićevića optužila inspektora za smrt sina

MUP RS pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović.

Izvor: Beta

Sreda, 31.07.2019.

17:14

Majka Davora Dragićevića optužila inspektora za smrt sina

U njima je objavila ime navodno odgovornog pripadnika MUP RS za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

Suzana Radanović je na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida" u utorak objavila status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila inspektora MUP-a RS Dubravka Kremenovića.Iz MUP RS su naveli da Okružno javno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića.

"Budući da je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se tužilaštvo javno očituje", naveli su u saopštenju.

Ukoliko tužilaštvo ima dokaze, dodaje se u saopštenju, neka postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično delo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

Suzana Radanović je danas objavila da je posle jučerašnje objave o Kremenoviću dobila preteće poruke, o kojima je obavestila nadležne policijske agencije.

David Dragičević nestao je u noći 18. marta 2018. godine, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću rečice Crkvena u Vrbas.

Posle dva dana policija je saopštila da je mladić nastradao nesrećnim slučajem, dok porodica mladića tvrdi da je on 18. marta otet, zatočen, mučen, udavljen, a potom bačen u Crkvenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: