Političari sutra o izveštaju

Nezavisna komisija koja ispituje okolnosti pod kojima su stradali vojnici u kasarni u Topčideru, završila je rad.

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2004.

19:04

Default images

Na sastanku u utorak, ekspretski deo komisije predstavio je političkom delu, koji je ovog puta bio u punom sastavu, nalaze stručnjaka koji ukazuju na to da vojnici nisu stradali u međusobnom obračunu.

Politički deo komisije koji, između ostalih, čine ministar policije Dragan Jočić, šef BIA-e Rade Bulatović, ministar odbrane Prvoslav Davinić i pomoćnik ministra pravde Branislav Bjelica, sastaće se u sredu u devet časova da bi, kako je rečeno novinaru B92, formulisao zaključke sa kojima će komisija izaći pred Vrhovni Savet odbrane.

Kako B92 saznaje, sednica VSO-a trebalo bi da bude održana u četvrtak, dok bi u petak Nezavisna komisija trebalo da održi konferenciju za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: