Haos na granicama s teretnjacima, putnička vozila prolaze

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja, dok su zadržavanja teretnim terminalima na izlazu iz zemlje višesatna, saopšteno iz AMSS.

Izvor: Tanjug

Sreda, 17.07.2019.

07:24

Haos na granicama s teretnjacima, putnička vozila prolaze
Samuel Aranda/Stringer/Getty images/Ilustracija

Teretnjaci tako najviše čekaju na Batrovcima - šest sati.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije, zadržavanje na Horgošu je pet sati, na Kelebiji i Šidu tri, na prelazu Bačka Palanka sat, Gostun pola sata.

Na GP Mali Zvornik, na izlazu, od 04,00 časova, zbog popunjenosti terminala na susednom GP, popunjenosti međuprostora i sporosti rada susednih carinskih organa
saobraćaj za TMV sa robom se odvija otežano, navodi se u saopštenju AMSS.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Dobra prohodnost puteva, lepo vreme, suvi kolovozi i umeren intezitet saobraćaja koji je uobičajen za sredinu radne nedelje doprinose nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: