Marija Savić Stamenić novo pojačanje TV Prva

Pripremajući se za izuzetno bogatu jesenju sezonu, TV Prva je voditeljske redove pojačala sjajnim profesionalcem i poznatim TV licem, Marijom Savić Stamenić.

Izvor: B92

Utorak, 16.07.2019.

18:03

Marija Savić Stamenić novo pojačanje TV Prva

Predstojeća sezona obilovaće velikim brojem noviteta i iznenađenjima u svim programskim segmentima - informativi, zabavi i igranom serijskom programu.

Publika je Mariju dugi niz godina gledala kao prezentera vesti ali ovaj put će se na Prvoj naći u jedno malo drugačijoj ulozi. Nove emisije se uveliko spremaju i ceo tim Prve se raduje što će Marija biti jedno od osveženja i pojačanja koje se najavljuje kada je reč o TV licima na našoj televiziji.

Uskoro će publika imati više informacija o čemu se tačno radi i kada ćemo vidite sve novitete.

Uzbudljiva sezona je pred nama, kvalitetni i visokobudžetni programski sadržaji svakako su i dalje zaštitni znak Prve televizije koja će svojim gledaocima priprediti pravi programski spektakl od jeseni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: