Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvorsku jedinicu u Ševeningenu, rekao je za Tanjug Mladićev sin Darko.

Izvor: Tanjug

Petak, 12.07.2019.

11:42

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu
Foto: Getty images/Serge Ligtenberg/Stringer

On je u četvrtak bio prebačen u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge u pritvorskoj jedinici.

Darko Mladić kaže da je razgovarao sa ocem koji mu se javio iz pritvorske jedinice i rekao da su tegobe nestale i da se sada oseća bolje.

"Rekao mi je da su mu lekari rekli da nema novih tegoba sa srcem i da mu nisu snimali glavu", naveo je Darko Mladić, napominjući da još uvek nije poznata dijagnoza jer nije dobio lekarsku dokumentaciju.

Ratko Mladić je u pritvoru Haškog tribunala od juna 2011. godine.

On je 22. novembra 2017. godine osudjen na doživotnu kaznu zatvora zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, a njegovi branioci su uložili žalbu na tu odluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: