Euleks zadovoljan saradnjom sa Kosovom

Odlazeća šefica misije Euleksa na Kosovu Aleksandra Papadopulou izrazila je u Prištini zadovoljstvo saradnjom misije sa institucijama Kosova.

Izvor: Beta

Četvrtak, 11.07.2019.

20:56

Euleks zadovoljan saradnjom sa Kosovom
Ilustracija: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Posebno je zadovoljna saradnjom u oblasti pravde i istakla je da će misija nastaviti saradnju o pitanjima od interesa za Kosovo.

Nju su u četvrtak u oproštajnu posetu primili predsednik Kosova Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj i ministar pravde, Abeljard Tahiri.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera, Haradinaj je ocenio da su uspesi EULEKS-a i Kosova zajednički i da su doprinos izgradnji poverenja gradjana u kosovske institucije.

"Kosovska vlada je posvećena vladavini zakona", rekao je premijer Haradinaj, zahvalivši se šefici EULEKS-a na njenom radu i angažmanu u poboljšanju pravosudnog sistema tokom tri godine koje je provela na čelu Euleksa.

"Pomažući našem pravosudnom sistemu, pomogli ste celom društvu i u tom procesu uvek ste imali podršku Vlade", rekao je premijer Haradinaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: