Nakon Jeremića, objavljen nov snimak Roćena: Novinari su "gluplji od goveda, koze i bagra"

Objavljen razgovor savetnika predsednika Crne Gore Milana Roćena i jednog biznismena, u kom Roćen novinare naziva kozama, gljupljim od goveda.

Izvor: B92

Utorak, 09.07.2019.

10:39

Nakon Jeremića, objavljen nov snimak Roćena: Novinari su
Alexander Koerner/Stringer/Getty images/Ilustracija

Kako prenose crnogorski mediji, razgovor je najverovatnije nastao 2006, kada je on bio ambasador u Moskvi, jer se u tom razgovoru pominje njegov povratak iz Mosjkve u Crnu Goru. S druge strane bio je, kako se navodi biznismen Ranko Ubović.

Roćen u tom snimku, koji su objavile podgoričke VIjesti, za novinare i urednike Javnog servisa kaže da su "gluplji od goveda", "bolesna bagra", da su "novinarke koze", a Televizija Crne Gore "najsramnija mrlja na istoriji Crne Gore"."Bistrija su goveda iz moje Rasove (selo kod Žabljaka) nego urednički tim TVCG", kazao je Roćen u telefonskom razgovoru sa Rankom Ubovićem.

Roćen je i za novinare drugih medija govorio sa omalovažavanjem i psujući, posebno o novinarima agencije Mina.

Vijesti navode da su kontaktirali Roćena i Ubovića, ali da oni nisu odgovarali na njihove poruke.

Ovo je samo jedan u nizu snimaka razgovora Roćena koje objavljuju podgorički portali. Do sada je portal "In4S" objavio nekoliko snimaka, a Tužilaštvo je tim povodom fomiralo predmet.

Do sada su objavljeni razgovori sa Lidijom Đukanović u kome ona navodi kako joj Milo, kad nije u zemlji, "ostavlja da čuva Crnu Goru", sa Milom Đukanovićem o tajnom sastanku sa Deripaskom u kome se "sprdaju sa porodicom Karić", kao i sa Olegom Deripaskom oko privatizacije KAP-a u kome se pominje tri miliona evra koje treba nekome dati itd.

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smeštaju grupe od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gde u jednom delu kroz smeh kažu kako imaju svoj savetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i sa odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 miliona evra.

Taj portal je najavio da će nastaviti sa objavljivanjem snimaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: