Srpski turisti opljačkani na Sitoniji

Srpski turisti opljačkani su ispred marketa u Nikitiju na Sitoniji, gde im je neko iz gepeka izvadio dve torbe sa stvarima i tehnikom vrednom 2.000 evra.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 30.06.2019.

14:08

Srpski turisti opljačkani na Sitoniji
Ilustracija: depositphotos/moonflash

Svoju priču srpski turisti su podelili na društvenoj mreži Fejsbuk ne bi li upozorili druge turiste na ovakve opasnosti.

“Pretpostavljamo da nas je neko pratio i da je video šta nosimo sa sobom. Upozoravamo i podsećamo: nemojte ostavljati ništa vredno u automobilima, nijednu stvar koja bi lopovima mogla da privuče pažnju”, napisala je ova porodica.

Kako navode oštećeni turisti krađa se dogodila pre dva dana u ranim jutarnjim satima kada su stali ispred jednog marketa u mestu Nikiti i ušli unutra. Ovaj trenutak su iskoristili lopovi i iz gepeka uzeli dve torbe sa go pto kamerom, DJI dronom i telefonima.

“Vozimo Fiat Punto, tako da nam je to još jedan pokazatelj da nas je neko posmatrao. Slučaj smo prijavili policiji, ali ne očekujemo da će nam nešto biti vraćeno. Što je najgore, ovo nam je prvi put da ostavimo stvari u kolima. Auto su nam nekako otključali i otvorili gepek, bez tragova nasilja", napisali su pokradeni turisti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: