Osumnjičenom za sudar u Strahinjića Bana određen pritvor

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana D.M, osumnjičenom da je u četvrtak izazvao udes u Strahinjića Bana a potom pobegao sa lica mesta.

Izvor: Tanjug

Subota, 29.06.2019.

13:58

Osumnjičenom za sudar u Strahinjića Bana određen pritvor
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

D.M. se tereti za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i izazivanje opšte opasnosti.

On je prethodno izneo svoju odbranu na saslušanju pred tužiocem, rekla je za Tanjug portparol Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu Slavica Jokić Janković. D. M. je uhapšen u petak na graničnom prelazu Kladovo.

Sumnja se da je vozeći automobil francuskih tablica u centru Beograda udario u dva parkirana automobila koja je ugurao u baštu kafića i potom pobegao sa lica mesta.

Tom prilikom povređeni su S. M. (43) i njegova supruga S. M. (33), koji su zadržani na lečenju u Urgentnom centru i van su životne opasnosti, kao i njihova trogodišnja ćerka, koja je prevezena u Institut za majku i dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: