Pretnje ubistvom Vučiću, Vesiću i direktoru "Parking-servisa", uhapšen muškarac

Jedna osoba je uhapšena u utorak zbog sumnje da je uputila pretila predsedniku Srbije, zameniku gradonačelnika Beograda i direktoru "Parking servisa".

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2019.

23:10

Pretnje ubistvom Vučiću, Vesiću i direktoru
Ilustracija: Deposit photos/stevanovicigor

Policija je uhapsila J. J. zbog sumnje da je u zgradi "Parking servisa" u Beogradu uputio pretnje ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i direktora "Parking servisa" Andriju Čupkovića, objavili su mediji.

Navedeno je da je osumnjičeni navodno bio nezadovoljan činjenicom da po zakonu bez adekvatnog ovlašćenja ne može da preuzme automobil koji mu je "pauk" odneo, pa je u korisničkom centru "Parking servisa" u Takovskoj ulici uputio pretnje da će "baciti bombu i sve pobiti pištoljem".

Pripadnici MUP uhapsili su ga na ulazu u upravnu zgradu, a istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: