Mediji: Za krađu testa iz matematike do 3,5 godine zatvora

Igor S. koji je osumnjičen da je iz štamparije Politika A.D. ukrao test iz matematike za malu maturu, biće saslušan u petak u 11 sati, pišu Novosti.

Izvor: B92

Petak, 21.06.2019.

08:06

Mediji: Za krađu testa iz matematike do 3,5 godine zatvora
Tanjug, Rade Preliæ/Ilustracija

On se i dalje nalazi na zadržavanju u policiji, a da li će biti zadržan u pritvoru odlučivaće se nakon saslušanja.

Branilac Igora S. Dimitrije Ilić za ovaj list je rekao da je njegov klijent izjavio žalbu na rešenje o zadržavanju zbog brojnih nepravilnosti.

"Takođe sam i ja kao njegov branilac izjavio žalbu na zadržavanje. Obe žalbe su odbijene što je negde bilo i očekivano za ovu fazu postupka", tvrdi Ilić.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela, i to oduzimanje tuđe stvari i krivično delo iz Zakona o tajnosti podataka. Za prvo delo zaprećena kazna je šest meseci zatvora, a za drugo tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: