Da li jedna slika ukazuje na to da i Nikola Kojo pravi stranku? FOTO

Glumac i režiser Nikola Kojo bi zajedno sa akademikom Dušanom Teodorovićem, prema svemu sudeći, mogao da krene u formiranje nove opozicione opcije, piše Blic.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.06.2019.

07:25

Da li jedna slika ukazuje na to da i Nikola Kojo pravi stranku? FOTO
Screenshot/TV Prva

Na takav zaključak upućuje fotografija koju je Kojo preksinoć postavio na Tviteru, na kojoj pozira u društvu akademika Dušana Teodorovića, karikaturiste Dušana Petričića, pisca Filipa Davida, istoričarke Dubravke Stojanović i glumca Radoslava Milenkovića, navodi list.

Potpisao ju je Samoodbrana, što upućuje da bi pokret mogao da bude nazvan tim imenom, piše Blic.

Istu fotografiju objavio je i Dušan Teodorović uz istovetan opis.

Teodorović nije odgovarao na pozive Blica, dok Nikola Kojo nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje osnivanje političkog pokreta i šta bi moglo da se krije iza postavljanja one fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: